TOP

Internet Domeinen &
Technische Innovaties

Websites & meer

Direct contact: +31(0)85-773 7010

Diensten & Mogelijkheden

IDTI maakt nieuwe websites voor bedrijven, privépersonen en ook voor IDTI zelf.

Lees meer...

Als u een webwinkel of webshop wilt beginnen, dient u met veel aspecten rekening te houden. Een goedwerkende webwinkel is het begin van succesvolle online verkopen. 

IDTI ontwikkelt webwinkels specifiek voor de beginnende ondernemer, met tips en adviezen over hoe de ondernemer zelf bezig kan gaan met zoekmachine optimalisatie, conversie optimalisatie, linkbuilding, etc.

Lees meer...

De kosten van een nieuwe website zijn dusdanig afhankelijk van uw wensen dat precieze prijzen in beginsel niet te geven zijn. Na een uitgebreid gesprek over wensen en mogelijkheden, kan IDTI pas een duidelijke offerte afgeven.

Lees meer...

Heeft uw website een erg lage conversie? Weet u niet waardoor dit komt?

Laat u door IDTI uitgebreid adviseren over hoe u de conversie van uw website kan verbeteren.

Lees meer...

Als uw website niet goed weergegeven wordt op mobiele telefoons, maar u wilt toch wel de mobiele bezoeker bereiken, dan dient u uw website ook voor mobiel gebruik te optimaliseren. IDTI kan uw website ombouwen tot een website die vervolgens ook mooi op de mobiel uit ziet. Neem contact op voor een mobiele preview.

Lees meer...

IDTI kan elke website voorzien van een responsive design. Hierdoor is de website geoptimaliseerd voor zowel iPad, mobiele als desktop gebruikers.

Lees meer...

Staat uw website nog niet hoog in Google? Wordt uw website nog niet gevonden in de zoekresultaten op voor u belangrijke zoekwoorden? Krijgt u nog niet genoeg bezoekers uit de organic search?

IDTI is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization). Wij helpen u met concrete tips & adviezen, maar ook met maatwerk aan een betere positie in Google.

Lees meer...

Voor innovatieve ideeën ontwikkelen wij samen met partners verschillende innovatieve webapplicaties.

Heeft u ook een idee voor een product/dienst of systeem waarvoor u een partner zoekt op het gebied van websites? IDTI kan alles met betrekking tot websites van u overnemen in uw businessplan, zodat u zich kan focussen op de andere elementen om het idee succesvol te maken.

Lees meer...

IDTI heeft vele websites in verschillende branches gerealiseerd, voor klanten, maar met name voor IDTI zelf. Hierdoor hebben wij vele domeinen in eigendom die al reeds bezoekers genereren. Deze bezoekers komen nu nog op een informatieve site, maar met een kleine aanpassing op die sites, kunnen zij contact-formulieren invullen danwel middels advertenties naar uw website doorgestuurd worden. Hierdoor heeft u niet alleen uw eigen website waar u potentiële klanten op ontvangt, maar heeft u een heel netwerk van websites waarop potentiële klanten met u in contact kunnen komen. 

Lees meer...

IDTI heeft vele websites in het open-source CMS Joomla gemaakt. Met het maken van eigen templates en modules heeft IDTI inmiddels de expertise om nagenoeg alles te kunnen maken met het CMS Joomla.

Lees meer...

Linkbuilding is het zorgen voor links van andere relevante websites naar uw website. 

Dit fenomeen linkbuilding is een intensief en tijdrovend proces, maar wel een erg belangrijk proces. Linkbuilden is vaak onterecht ondergeschikt bij het maken of optimaliseren van websites, want linkbuilding is voor ongeveer 25% verantwoordelijk voor de positie van uw website in de zoekresultaten van Google.

Lees meer...

Bent u op zoek naar iemand die goedkoop en kwalitatief webtekstpagina's / landingspagina's kan schrijven? Bijvoorbeeld specifieke teksten voor een aantal zoekwoorden of gewoon goede teksten voor uw website? Of misschien bent u wel op zoek naar BLOG-schrijvers?

Onze tekstschrijvers maken goede teksten op maat, altijd op SEO geanalyseerd, maar kunnen u ook helpen bij bijvoorbeeld het vullen van teksten voor webshops.

Kwalitatieve webteksten

Ieder bedrijf heeft een website die het liefst ook nog eens zo goed mogelijk gevonden wordt in Google. Goede website-teksten zijn daarbij onontbeerlijk om diensten en/of producten dusdanig te beschrijven dat de conversie optimaal is, maar de tekst ook aan alle SEO-voorwaarden voldoet. Met goede webteksten is een website geoptimaliseerd voor zowel Google als voor de conversie van de website.

Goede SEO analyse

Door jarenlange ervaring als SEO-specialist is IDTI gespecialiseerd in het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Elke tekst is geanalyseerd en geoptimaliseerd voor SEO, eventueel op basis van specifieke keywords.

Contact opnemen voor goede website teksten

Bent u op zoek naar goede website teksten?

Neem nu contact met ons op als u:

  • uw teksten qua SEO wilt optimaliseren voor Google
  • uw diensten beter op uw website wilt beschrijven
  • uw webshop gevuld wilt hebben met beschrijvingen van producten
  • algemene SEO-teksten wilt
  • meer bekendheid wilt door het schrijven van verschillende blogs
  • wekelijkse blogs wilt laten schrijven
  • teksten wilt optimaliseren voor SEO
  • snel webteksten wilt.

Niet gevonden?

IDTI is specialist op websitegebied en weet daarom alles van websites. Heeft u niet gevonden waarvoor u IDTI wilt inschakelen, of bent u op zoek naar een andere dienst dan hier beschreven, schroom dan niet om contact op te nemen en te vragen naar eventuele mogelijkheden.